Liebster blog award – jeg giver op!

Cirka samtidig med, at Meryl Streep fik en Oscar, fik jeg en Liebster blog award! Og det er jo helt fantastisk, at der er nogen, der har lagt mærke til ens blog. Tak til akademiet, tak til min producer, og i helt særlig grad tak til Maria på Madgladmad, som gav mig awarden, og som har en god blog med gode billeder (vigtigt i madblogging, synes jeg). Dig, der læser det her lige nu – klik over og tjek Marias blog ud. For eksempel skal jeg snart lave den her omelet.

Der følger nogle regler med en Liebster blog award. Man skal give den til fem andre, og de må ikke have mere end 100 faste læsere. Hvordan man så tjekker det, ved jeg ikke lige. Og hvordan ved man, om de har fået den før? Samtidig skal det jo være en blog, som man virkelig føler noget for. Sådan er der gået en uge.

Nu giver jeg op. Trods alt bedre at give den videre til én blog, tænker jeg, end slet ikke nogen. Derfor giver jeg den til – tadaa! – Eva-Andrea på Madoghave. Hendes blog er helt original og unik, med nogle dejligt uortodokse opskrifter. Dertil kommer, at hun har to ting tilfælles med mig, nemlig have-begejstring og ord-begejstring. Så derfor.

Reglerne for Liebster blog award (liebster betyder foretrukne):

 • Tak giveren ved at linke tilbage til hans eller hendes blog
 • Udgiv din egen top 5 over bloggere, der har under 100 faste læsere
 • Send din top 5 en mail eller en kommentar, hvori du giver dem awarden
 • Vis awarden på din blog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Liebster blog award – jeg giver op!

 1. Hey Solvej

  Jamen tak for prisen! Det er mega barnligt, men jeg totalt livet op denne tidlige morgen af at få denne lille, men uortodoksepris. Og det med uortodokse opskrift er nok fordi, jeg ikke synes man skal diskriminere blandt opskrifterne. Det hele er jo en del af mit madliv.

  Må jeg lige sige, at jeg er ret glad for dit enkel design her på bloggen. Det er mine øjne bare helt vilde med. Mad uden hvede er desuden også noget, som jeg burde undersøge og gøre mig mere i.

  Eva-Andrea fra madoghave

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA
Change the CAPTCHA code