Bloglovin’ og blogs jeg elsker

Man elsker ikke blogs. Man elsker mennesker.

Ikke desto mindre handler dette indlæg om ‘bloglovin’ – blog-kærlighed. Det skyldes, at jeg skal udgive et indlæg med et stykke kode, for at bloglovin.com kan være sikker på, at denne blog er min. Så her kommer lige koden: <a href=”http://www.bloglovin.com/blog/3626466/smag-dig-frem?claim=83juqfrwxfh”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Jeg vil benytte lejligheden til at anbefale et par blogs, som jeg altså ikke elsker, men som I skulle tage og tage et kig på. De er alle tre meget bedre end min. Det siger selvfølgelig ikke så meget, men de er altså virkelig gode.

Den første er den lyserødeste blog i verden, eller i hvert fald i Norge. Her bager Manuela. Man skal lede meget længe efter en kageblog, der er mere sukkersød, pastelfarvet og fondant-klistret end Manuelas. Men den er også meget professionelt lavet, 100% gennemført og fuld af flotte billeder, som både er fine at se på og informative i forhold til opskrifterne. Der er cupcakes på cirka 300 forskellige måder, vil jeg tro, så hvis du savner inspiration til de små nuttetutter i papirform – eller til en hvilken som helst anden kage – så besøg Manuela på Passionforbaking.com.

Så vil jeg også anbefale jer at besøge et sort granit-køkkenbord i New York. Herfra har Deb blogget om mad, siden før jeg vidste, hvad en blog var. Hun tager gode billeder, hun laver god mad, og hun skriver FABELAGTIGE tekster. Der er altid en overraskelse til dig i næste linie, og den vil få dig til at smile. Deb’s blog er rig på selvironi og hvad-skal-vi-kalde-det velvalgte detaljer fra den konkrete verden. Læg mærke til granit-køkkenbordet. Eller – du kan slet ikke komme udenom det, når du besøger Deb på smittenkitchen.com.

Tilbage i Danmark vil jeg anbefale Dittes madklub. Ditte serverer brød på afskallede brædder og spiser grød med antikt bestik. Det er ikke nordisk mad, men jeg tror alligevel det er en særlig skandinavisk lækkerhed, der er i billederne. Det er sanseligt, nærmest beroligende og i hvert fald supertrendy at se på. Bliv medlem på thefoodclub.dk.

Og nårhja, følg min blog på bloglovin’!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.