Havregrynscookies uden hvede

Chokoladecookies med havregryn og uden hvede

Chocolate chip cookies med havregryn og hasselnødder. Foto: Solvej D. Rasmussen

De her store, bløde, seje chokoladecookies har en lækker smag af havregryn, og de er selvfølgelig bagt uden hvedemel, og de vil for evigt minde mig om en god campingtur til Holbæk Fjord :)

Skulle du have lyst til chokoladecookies UDEN havregryn og stadig uden hvedemel, så klarer vi også det. Så skal du bare lige klikke her.

Havregrynssmåkager uden hvede

Du skal bruge:
100 g smør
100 g sukker
50 g farin
1 æg
100 g fint majsmel
100 g havregryn
1 tsk vaniljesukker
½ tsk bagepulver
100 g hakket chokolade
50 g hakkede hasselnødder

Fremgangsmåde:
Smelt smørret, for eksempel i mikrobølgeovnen. Rør det sammen med sukker, farin og æg. Bland resten af ingredienserne i og rør dejen godt sammen.

Sæt skefulde af dejen på en plade med bagepapir. Kagerne flyder ud, nogle gange meget, nogle gange ikke så meget.

Chokoladecookies med havregryn

Der skal være plads til, at kagerne flyder ud. Foto: Solvej D. Rasmussen

Bag kagerne ved 175 grader i 10-15 minutter afhængigt af, hvor store du har lavet dine dejklatter. De skal være brune i kanterne, når du tager dem ud. De er bløde og skrøbelige, sålænge de er varme, så lad dem køle helt af på en rist, så kan du spise dem eller lægge dem i din yndlingskagedåse, uden at de går i stykker.

Tak til Randi for opskriften!

Chokoladecookies med havregryn

Kagerne kan også bruges som den søde bid til brunch. Foto: Solvej D. Rasmussen

Dette indlæg blev udgivet i Kager uden hvede. Bogmærk permalinket.

14 Responses to Havregrynscookies uden hvede

Der er lukket for kommentarer.