Ude i krydderurtebedet er persillen gået amok og i stok og har sat små knaldgrønne skærme på lange knaldgrønne stængler. Jeg plukkede blomsterskærmene og puttede dem i en flaske med æbleeddike, og nu håber jeg om et par uger at få min helt egen æble-persille-eddike.
Opskriften er fra Camilla Plums kogebog med spiselige blomster “Blomstrende mad”, og jeg har glædet mig til at lave den lige siden den her giveaway. Jeg har udeladt nogle af Plums ingredienser for at se, om eddiken kan komme til at smage af kun persille.
Kryddereddike med persille
Du skal bruge:
500 ml æbleeddike
20-30 blomsterskærme fra persille, afhængigt af hvor store de er
Fremgangsmåde:
Skyl skærmene, dup dem tørre i et viskestykke og prop dem ned i flasken med eddike. Lad det trække i køleskabet i nogle uger.
4 Responses to Kryddereddike med persilleblomster