Tacos med ølbraiseret oksekød

Oksekødsfyld til tacos

Tacofyld med oksekød, bønner, chili og øl. Foto: Solvej D. Rasmussen.

Jeg har gæsteblogget ovre på min veninde Inges blog. Tag og kig forbi. Vi er på Delikate Danmark, som er Inges blog om delikatesser og specialiteter fra danske virksomheder. Der er masser af lakrids og ramsløg, havtorn og kirsebær på Delikate Danmark, og hvis du er en af dem, der synes, at et smukt glas tomatchutney fra den lille, lokale fødevareproducent er den bedste værtindegave, du kan give dig selv, så er Delikate Danmark det helt rigtige sted for dig.

Det var et krav, at der indgik en dansk specialitet i opskriften. Jeg valgte at bruge en pilsner fra Svaneke Bryghus til at lave en mexicansk oksekødsgryderet, som kan bruges til alt inden for tacos, tortillas og burritos. Hop her.

Dette indlæg blev udgivet i Mad uden hvede. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Tacos med ølbraiseret oksekød

Der er lukket for kommentarer.