Om bloggeren

Jeg hedder Solvej, er gift med Viggo og vi har to skønne drenge, Laurits på 16 og Ejnar på 14 år.

Jeg er uddannet journalist og har arbejdet mange år med kommunikation i offentlige virksomheder.

Min blog handler om det kreative køkken, hvor man bruger madlavningen som en mulighed for at lege, eksperimentere, sanse og skabe. Jeg tror, at man får et sundere og sjovere liv, hvis man åbner sanserne, mærker efter og bruger sin kreative lyst, når man laver mad (og i øvrigt når man laver alt muligt andet). I madlavningen arbejder man med farver, former, smag og sundhed på én gang, og der er forskellige udfordringer, man skal tage hensyn til, for eksempel at børnene ikke spiser hvadsomhelst. Det er simpelthen bare sjovt at lave mad!

Bloggen handler også om glæden ved at dyrke sin egen mad i haven. Her i familien er vi ikke i nærheden af at være selvforsynende med grøntsager eller noget som helst andet, men det er alligevel en stor fornøjelse at hente grønne bønner eller pastinakker i køkkenhaven. For slet ikke at tale om jordbærrene.

Bloggen handler også om mad uden hvede. Jeg fik for et par år siden det råd af en akupunktør, at det ville være bedst for min fordøjelse, hvis jeg undgik hvede. Det har jeg gjort, og der er ingen tvivl om, at jeg har det bedst, når jeg ikke spiser hvede. Flere og flere mennesker får konstateret hvede-allergi eller hvede-intolerance, eller de vælger, som jeg, at de ikke vil spise hvede. Derfor har jeg syntes, at det var en god ide at dele mine opskrifter uden hvede med andre. Du kan læse den lange historie om, hvorfor jeg undgår hvede på denne side.

33 Responses to Om bloggeren

Der er lukket for kommentarer.