Nem, sød, hurtig kagecreme

Foto: Solvej D. Rasmussen

Denne kagecreme med flødeskum kan laves med det, du har i skabet eller kan hente i kiosken. Kagecremen er så nem at lave, at alle kan være med, men det smager den ikke dårligere af. Du kan for eksempel opfinde den sammen med dine børn. De vil sikkert synes, det er sjovt at smadre nogle rutebiler. Eller du kan være mere avanceret og opfinde en personlig version med Baileys, marcipan, espresso-pulver eller hvad du nu kan lide.

Brug kagecremen til lagkage, roulade, vandbakkelser eller som tilbehør til et stykke kage.

Du skal bruge:
Stift pisket flødeskum
Noget sødt

Fremgangsmåde:
‘Noget sødt’ kan for eksempel være makroner, kys-kager eller rutebiler. Put dem i en frysepose og giv dem et par dask med en kagerulle, så er de klar til at blive blandet i flødeskummen.

Du kan også rive noget chokolade, blød nougat eller marcipan og blande det i cremen, indtil du synes den smager godt. Mint-chokolade, hvid chokolade eller chokolade med orangesmag kunne være sjovt at prøve. Du kan også bruge sukkerfri chokolade og putte cremen i vandbakkelser – så har du en helt sukkerfri (men fed) kage.

Du kan bruge kaffepulver eller spiritus til cremen, hvis du også blander sukker eller flormelis i. Smag dig frem til den rigtige mængde. Du kan kun blande en ganske lille mængde væske i flødeskum, før den begynder at blive sjasket.

Hvis det skal være vildere, kan du forsøge med din yndlings-crüsli eller hakkede blomme-i-madeira-chokolader eller hvor du nu har lyst at sætte grænsen for opfindsomheden :)

Hvis du gerne vil bruge bær, så se bær-udgaven af kagecremen her.

Dette indlæg blev udgivet i Fyld-selv-ud-opskrifter. Bogmærk permalinket.