Giveaway: Spis dine blomster med Camilla Plum

Giveaway med Plums bog om spiselige blomster

Blomsterne på billedet er fra citrontimian, hjulkrone og kinesisk pibeløg. Foto: Solvej D. Rasmussen

Så er det blevet tid til at give en gave til en heldig læser. Kogekone Camilla Plums lille bog “Blomstrende mad” er på tilbud for tiden. Jeg købte to, en til mig og en til måske dig!

I bogen kan du se, hvordan du laver violgelé, rosenlagkage, fritterede græskarblomster og mange andre retter med blomster. Camilla Plum giver i bogen udtryk for, at blomster i maden er mest for kvinder. Det er jeg helt uenig i. Fyldte courgetteblomster var en traditionel græsk ret, længe før den blev vist på et opslag i Isabellas. Og et af de mest uforglemmelige billeder i Noma-kogebogen er netop “Dessert med blomster”. Spiselige blomster er for alle.

Persilleskærm

Jeg har altid ærgret mig, når persillen gik i stok og blomst. Ifølge bogen skal jeg bare spise persilleblomsterne – super! Foto: Solvej D. Rasmussen

Skriv en kommentar til dette indlæg om, hvordan du bruger, spiser, dyrker eller drømmer om spiselige blomster. Har du tallerkensmækker i haven eller hjulkrone på altanen? Har du lavet hyldeblomstsaft i år? Eller vil du bare gerne have bogen?! Så skriv det i en kommentar senest tirsdag den 24. juli (indtil midnat). Så er der lodtrækning onsdag den 25. juli.

Bogen er på 124 sider, måler cirka 15 x 20 cm og indeholder opskrifter med blandt andet duftgeranier, dagliljer, gladiolus, georginer og violer. Hvad kunne være mere bedårende sommerlæsning i regnvejret?

PS. Og mange dage efter at denne konkurrence var slut, lavede jeg kryddereddike med persilleblomster efter en opskrift i bogen, og du kan se den her.

Dette indlæg blev udgivet i Årets gang, Køkkenhaven. Bogmærk permalinket.

7 Responses to Giveaway: Spis dine blomster med Camilla Plum

Der er lukket for kommentarer.