Tacos med ølbraiseret oksekød

Oksekødsfyld til tacos

Tacofyld med oksekød, bønner, chili og øl. Foto: Solvej D. Rasmussen.

Jeg har gæsteblogget ovre på min veninde Inges blog. Tag og kig forbi. Vi er på Delikate Danmark, som er Inges blog om delikatesser og specialiteter fra danske virksomheder. Der er masser af lakrids og ramsløg, havtorn og kirsebær på Delikate Danmark, og hvis du er en af dem, der synes, at et smukt glas tomatchutney fra den lille, lokale fødevareproducent er den bedste værtindegave, du kan give dig selv, så er Delikate Danmark det helt rigtige sted for dig.

Det var et krav, at der indgik en dansk specialitet i opskriften. Jeg valgte at bruge en pilsner fra Svaneke Bryghus til at lave en mexicansk oksekødsgryderet, som kan bruges til alt inden for tacos, tortillas og burritos. Hop her.

Dette indlæg blev udgivet i Mad uden hvede. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Tacos med ølbraiseret oksekød

 1. Jeg er superglad for, at du har haft lyst til at bidrage med et indlæg på min blog. Tak for den delikate opskrift :)
  Nu skriver du så i introduktionen herover, at man blandt andet kan finde noget med havtorn på min blog. Og så er jeg jo blevet opmærksom på, at det kan man ikke – og det er da en klar fejl. Der er jo havtorn her, der og alle vegne. Så jeg har følt mig nødsaget til at spæne op i Sallings delikatesseafdeling for at finde en lækker dansk specialitet med havtorn. Så glæd dig, der kommer nyt og spændende med havtorn i nærmeste fremtid :)

  • Solvej skriver:

   Nej, nej, nej, ingen havtorn, det går jo SLET ikke. Glad for at høre, at du får rettet op på det ASAP.
   Og så springer vi bare hen over, at jeg trods alt ikke kan din blog udenad, ikke…

   Tusind tak fordi jeg måtte tage udfordringen op ovre hos dig :)

   Kh Solvej

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

CAPTCHA
Change the CAPTCHA code